De Pannenkoekenmix

Op zondag 6 oktober 2019 spelen wij de kindervoorstelling “De Pannenkoekenmix” in theater de Muze Noordwijk. Kaarten zijn te reserveren bij theater de Muze Noordwijk

De voorstellingen beginnen om 14.00 & 16.00 uur

Skroets

Een kerstvertelling voor jong en oud.
Op zondag 8 december 2019 spelen wij de kerstvoorstelling “Skroets” in theater de Muze Noordwijk. Kaarten zijn te reserveren bij theater de Muze Noordwijk

De voorstellingen beginnen om 14.00 & 16.00 uur

RAPONSEL speelt: DE BONTE JAREN TACHTIG!

Na zo’n dertig voorstellingen over de jaren ’60 en ’70 gaat Raponsel nu terug naar de jaren ’80.

De tijd van de oplaaiende Koude Oorlog, de vredesdemonstraties, de economische crisis en bijbehorende werkeloosheid, het doemdenken en de zure regen.

Maar ook de tijd van de Nederpop, schoudervullingen, aerobics, beenwarmers, zweetbandjes, getoupeerd haar, Mien Dobbelsteen, Dallas & Dynasty en natuurlijk de kubus van Rubik.

We spelen de Bonte Jaren Tachtig op:
Zaterdag 4 februari 2023 – aanvang 20.00 uur
Zaterdag 4 februari 2023 – aanvang 14.00 uur UITVERKOCHT

Locatie:
Zalencentrum De Vinkenhof (in de voormalige Vinkenlaankerk)
Achterzeeweg 1
2201 BS Noordwijk

Entree:
20 euro – inclusief koffie/thee & een drankje

Reserveren:
U kunt via het contactformulier of door te bellen (contact). Zodra de kaartjes zijn betaald is de reservering definitief.

Theatergroep Raponsel

Theatergroep Raponsel bestaat uit Rini van Kaam, Jos van Varik en Margret Zonneveld en is opgericht in 2003. Voor iedere voorstelling wordt samengewerkt met gastacteurs, actrices en/ of muzikanten. De theatergroep speelt haar (zelfgemaakte) voorstellingen regelmatig op basisscholen, voor verenigingen en instellingen en in de verschillende theaters in de Bollenstreek. De laatste jaren boekt Raponsel veel succes met de zogenaamde ‘Bonte Voorstellingen’: een mix van toneel en cabaret met veel (live) muziek en inclusief koffie, thee, hapjes en drankjes.

En de kerstvoorstelling ‘Skroets’ is in Noordwijk inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie.