Voor kinderen

Skroets

-een humoristische en ontroerende kerstvertelling voor jong en oud-

Het is de dag voor Kerst en iedereen is druk met alle voorbereidingen. Alleen meneer Skroets niet. Hij houdt niet van Kerst, denkt alleen aan zichzelf en is de hele dag bezig met het tellen van zijn geld. Dan krijgt hij bezoek van drie feeën. Zij laten…..

De Gestolen Stem

– een spannend verhaal over de wereld van de Kunst –

Opera, een wereldberoemde zangeres, vindt zichzelf de allerbeste. Ze heeft al heel vaak de verkiezing van ‘De ster van het jaar’ gewonnen. En ze gaat dat dit jaar ook weer doen. Althans dat denkt ze. Haar vriendinnen, een violiste en een volkse zangeres, vertellen haar over een nieuwe, grote ster in opkomst: de geheimzinnige…………..

Het Kerstontbijt

– een modern kerstverhaal –

Koningin Bernadotta Bernadetta organiseert ieder jaar voor haar onderdanen een feestelijk kerstontbijt in haar paleis. Ze heeft al jaren en jaren hetzelfde personeel.En zo zorgen de Freule, de Lakei en de Kok er voor dat alles altijd precies gaat zoals in voorgaande jaren. De nieuwe ideeën van het……..

Een dagje naar het Strand

– een sprookje over mooi zijn en lelijk doen 

Margaretha-Maria en Anna-Appolonia dromen er van om te trouwen met een knappe man, net als Mamma-Moesje, hun deftige moeder. Zij is namelijk de bruid en zo krijgen de zusjes een nieuwe vader. Na de bruiloft moet hij echter……….

Assepoes

– een sprookje over mooi zijn en lelijk doen –

Margaretha-Maria en Anna-Appolonia dromen er van om te trouwen met een knappe man, net als Mamma-Moesje, hun deftige moeder. Zij is namelijk de bruid en zo krijgen de zusjes een nieuwe vader. Na de bruiloft moet hij echter direct op reis. Zijn dochter, As, kan niet met hem mee en komt bij Mamma-Moesje en de twee………….