Voor Volwassenen

Bonte Sixties

Het gezin is de hoeksteen van de samenleving, vader werkt en moeder doet het huishouden.

 ’s Avonds kijken de kinderen naar de eerste afleveringen van Swiebertje, Dappere Dodo en Floris.

Op zaterdag wordt de tuin aangeharkt en op zondag gaat iedereen naar de kerk.

Alles en iedereen komt voorbij in de …………..

Bonte Sjow Show

Juffrouw Antje en Gertrude nemen hun publiek mee terug in de tijd: de rielekste, roerige, kleurrijke en supersoniese jaren ’70:

Macramé plantenhangers – Autoloze zondagen – Patchoeli – Farce Majeur – Hamelen – Punk Turks Fruit – David Soul, Cassidy & Bowie – Een van de Acht –  Soulpijpen & Plateauzolen – Calimero – Charlie’s Angels – TOPPOP – Pepper – Inspraak & Medezeggenschap – ABBA……….

Bonte Surprise

Na de succesvolle hightea organiseert Juffrouw Antje dit keer een surpriseparty. En ook dit keer is Gertrude erbij. Net als haar dochter Geertje en haar zoon Gertje.

‘Bonte Surprise’ speelt zich af op een feestmiddag/ avond waarbij het niet helemaal duidelijk was voor wie het partijtje werd georganiseerd.

Met onder andere optredens van de volkszanger Jantinus…………….

Bonte Thee

In november 2012 organiseert Juffrouw Antje, een rasechte Amsterdamse blondine (met een voorkeur voor tijgerprints) haar eerste activiteit: ‘Bonte Thee’, een bonte mengeling van scènes en livemuziek met een hightea met een bijzondere verzameling theepotten en theeserviezen. Ze kreeg hulp van Gertrude, haar excentrieke en spirituele vriendin zonder enige scrupules en door Maroesja……….

Bingo

Een toneelstuk over het reilen én zeilen van een aantal bewoners, werknemers en vrijwilligsters in een verzorgingshuis waarin op humoristische en soms hilarische wijze de schrijnende kanten van hoe deze mensen met elkaar omgaan worden blootgelegd.

Een overspannen verpleegster, een idealistische…………

Skroets

– een humoristische en ontroerende kerstvertelling voor jong en oud –

Het is de dag voor Kerst en iedereen is druk met alle voorbereidingen. Alleen meneer Skroets niet. Hij houdt niet van Kerst, denkt alleen aan zichzelf en is de hele dag bezig met het tellen van zijn geld. Dan krijgt hij bezoek van drie feeën. Zij laten hem beelden zien van gisteren, vandaag en morgen en daardoor ervaart………..

Toujours L’amour

Magdalena is jarig en doet voorafgaand aan het door Antonie, haar jonge minnaar, georganiseerde verjaardagsfeestje, een middagdutje. Ze droomt over haar glorietijd als actrice en over de beroemde regisseur Roger, haar overleden echtgenoot

Door een binnenkomend berichtje op haar mobiele telefoon, wordt Magdalena’s……